4 راه برای افزایش انگیزه کودکان دارای اتیسم | مناسب والدین و معلمان

تصویر

کودکان دارای اوتیسم اغلب علایق محدود دارند. آنها همچنین انگیزه پایینی برای فعالیت های اجتماعی و انجام تمرینات خانه و کلاس دارند. که این خود می تواند منشا مشکلاتی در یادگیری مهارتهای مورد نیازشان شود. بعنوان یک والد یا مربی کودک اتیسم این نوشته می تواند به شما کمک کند تا روشهایی را برای افزایش انگیزه آنها در انجام تمریناتشان یاد بگیرید.

4 روش برای افزایش انگیزه کودکان اوتیسم در انجام تمرینات

گفتیم که انگیزه کودکانی که اوتیسم دارند برای انجام تمرینات و یا مشارکت در فعالیتها پایین است. با این حال اجرای تمرینات در قالب ، این 4 روش راه حل مناسبی برای حفظ توجه انها است.

از این روشها می توانید بعنوان قالبی برای قرار دادن مواد آموزشی مختلفی که قصد دارید فرزندتان انها را یاد بگیرد استفاده کنید.

1-فعالیتهای مهره

استفاده از مهره در انگیزه به کودکان اتیسم

مهره ها به کودکان کمک می کنند تا متوجه بشوند که در کدام مرحله از فعالیت هستند. شما می توانید از مهره ، لوگو و.. برای فیدبک دادن به کودک خود استفاده کنید.

استفاده از متد آموزشی گام به گام ( مرحله به مرحله ) و استفاده از مهره ها به کودک این احساس را می دهد که بر روی تمرین کنترل دارد.

همچنین استفاده از مهره ها به افزایش هماهنگی چشم و دست کودک کمک می کند. استفاده از مهره های حروف نیز می تواند به مهارت خواندن و درک خواندن آنها کمک کند.

2- استفاده از رنگهای یخی

رنگ های یخی و اوتیسم

نقاشی کشیدن با استفاده از رنگهای یخی یک فعالیت هیجان انگیز برای افزایش انگیزه کودکان است. این تمرین برای کودکان دارای اوتیسم به سبب درگیر کردن حسهای مختلف می تواند بسیار مفید باشد.

شما می توانید در حین اجرای این تمرین نقاشی یک پزشک را رنگ آمیزی کنید و درباره شغل او و ابزارهای او صحبت کنید. استفاده از رنگهای یخی برای کودکان اتیسم سبب می شود تا انها رفتارهای خلاقانه ای را بروز بدهند.

برای آموزش حروف الفبا نیز می تواند از او بخواهید تا با استفاده از رنگهای یخی هر کدام از حروف را نقاشی کند. دیگر چه کارهایی می توان با رنگهای بخی انجام داد؟

3-بطری اشیا

بطری اشیا و افزایش توجه اتیسم

استفاده از بطری اشیا یک فعالیت ساده و لذت بخش ، برای تقویت مهارتهای شناختی کودکان دارای اوتیسم است. ساخت بطری اشیا بسیار ساده است.

برای ساخت بطری اشیا می توانید از یک بطری نوشابه خانواده استفاده کنید. دورن بطری را از محتویات آموزشی خود پر کنید.

برای نمونه برای شناخت دریا به کودکتان می توانید آب ، شن ، صدف و.. را درون بطری بریزید. در این زمان درباره هر کدام از اشیا صحبت کنید.

مطمعن شوید که درون بطری را با محتویات رنگانگ و جذاب پر می کنید.

4- جعبه حواس

تصویر

کودکان دارای اوتیسم دارای مشکلاتی در پردازش حس های مختلف هستند. مراجعه به مراکز کاردرمانی می توانید بخش بزرگی ازاین مشکلات را حل کند. در خانه شما می توانید از جعبه حواس برای رفع این مشکل و همچنین افزایش انگیزه برای شرکت در فعالیت های آموزشی بهره ببرید.

جعبه حواس یک روش ایمن و جذاب برای شناخت حس های مختلف است. برای ساخت جعبه حواس از اشیا واقعی یا مصنوعی همانند برنج ، برگ درختان ، فویل آلمینیوم ، پارچه استفاده کنید.

به کودک یاد بدهید که چطور این مواد را به یک برگه کاغذ بچسبانند. و انواع کار دستی های مختلف را می توان درست کرد. می توانید در حین انجام این فعالیت ها درباره هر کدام صحبت کنید.

شما از چه روشهایی استفاده می کنید؟

اگر شما تجارب دیگر برای افزایش انگیزه کودک خود در انجام تمرینات دارید در پایین ( بخش دیدگاهها) آن را برای ما به اشتراک بگذارید. احتمالا بخش دیدگاهها خود می تواند منبعی کاملی برای والدین و یا مربیان باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *