در پایین لیستی از مراکز گفتار درمانی همدان و استان را برای شما مخاطب عزیز وب سایت هوش کالا گرد آورده ایم. لیستی از بهترین متخصص های گفتاردرمانی همدان که همگی عضو سازمان نظام پزشکی هستند. اگر به دنبال مراکز گفتار درمانی در همدان می گردید می توانید از لیست زیر استفاده کنید.
کلینیک گفتاردرمانی گویش
آسیب شناس گفتار و زبان : حمیدرضا روحی ( کارشناس ارشد گفتار درمانی )
خدمات :
درمان و ارزیابی اختلالات گفتار و زبان در کودکان و بزرگسالان و تصویر برداری از حنجره
آدرس :
پیاده راه بوعلی، محوطه ذوالریاستین، ساختمان اداری تجاری مهستان
طبقه چهارم، واحد ۵
تلفن پذیرش :
۰۸۱۳۲۵۳۲۷۹۲ / ۰۹۳۳۳۴۲۵۶۰۹
سایر مراکز گفتار درمانی همدان :
توجه : اگر شما آسیب شناس گفتار و زبان در شهر همدان هستید و نام خود را در لیست بالا نمی بینید، می توانید از طریق لینک ثبت مشخصات مطب، اطلاعات خود را وارد کنید تا پس از اعتبار سنجی اطلاعات شما در لیست مراکز گفتار درمانی همدان نمایش داده شود. توجه داشته باشید که حتما در قسمت درباره کلینیک، خدماتی که ارائه می دهید و بیوگرافی خود را وارد نمایید.

بهترین مراکز گفتار درمانی همدان چه مراکزی هستند؟
وب سایت هوش کالا در رابطه با این که کدام یک از این مراکز بهترین است هیچ گونه ادعایی ندارد. از نظر ما بهترین دکتر گفتار درمانی شهر همدان، مرکزی است که صرفا توسط آسیب شناس گفتار و زبان ( گفتار درمانگر ) اداره شود، دارای سابقه کار باشد، تخصصی فعالیت کند و مراجعان آن از خدمات ارائه شده رضایت بالایی داشته باشند.
در صورت نیاز به هر کدام از مراکز توانبخشی و مشاوره زیر بر روی لینک مربوط به آن کلیک کنید:
لیست مراکز فیزیوتراپی همدان
لیست مراکز کاردرمانی همدان
لیست مراکز شنوایی سنجی همدان
لیست مراکز مشاوره همدان
درباره متخصص گفتار درمانی در همدان چه می دانید ؟
آسیب شناسان گفتار و زبان، با مدرک لیسانس از دانشگاه علوم پزشکی فارغ التحصیل می شوند. همانند دیگر رشته های حوزه توانبخشی ( فیزیوتراپی، شنوایی شناسی و..) این افراد در صورت داشتن ۵ سال سابقه کار، می توانند در همدان مطب گفتار درمانی تاسیس کنند. امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری برای فارغ التحصیلان این رشته وجود دارد.
متخصص گفتار درمانی همدان به ارزیابی و درمان اختلالات گفتار و زبان می پردازد. این اختلالات شامل :
- لکنت زبان در کودکان
- لکنت زبان در بزرگسالان
- گرفتگی زبان
- کم شنوایی
- دیر حرف زدن
- مشکلات تلفظ
- مشکلات بلع
- از دست دادن گفتار بر اثر ضربه به سر یا سکته مغزی
- مشکلات صدا و..
- بیماریهایی که موجب مشکلات گفتار و زبان می شود نظیر اوتیسم، کم شنوایی، فلج مغزی، ام اس، پارکیسنون، شکاف کام و لب
در چه سنی باید نسبت به حرف نزدن فرزندتان نگران شوید ؟
معمولا نوزادان در سن ۳ سالگی لبخند اجتماعی دارند، در شش ماهگی صداهای گفتاری شبیه قاقا، دادا، بابا تولید می کنند و در یک سالگی اولین کلمه معنادار را بیان می کنند. در ۱۸ ماهگی توانایی ترکیب کلمات و ساخت جملات ساده را دارند و در دو سالگی بیش از دویست کلمه بیانی دارند. اگر فرزندتان در هر زمان مشخص شده این توانایی ها را بدست نیاورد بدون نگرانی به آسیب شناس گفتار و زبان مراجعه کنید. از شش ماهگی تا بزرگسالی امکان استفاده از جلسات گفتاردرمانی وجود دارد.
در این برگه لیست مراکز گفتار درمانی همدان را برای شما آورده ایم. در صورت نیاز به مراکز گفتاردرمانی در شهر های دیگر روی لینک زیر کلیک کنید:
لیست مراکز گفتار درمانی سراسر کشور